Prognoza meteo Romania 26 Aprilie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 26 Aprilie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Marți
În cursul zilei, cerul va fi variabil în extremitatea vesticã și de sud-vest, iar în celelalte regiuni înnorãrile vor persista. Va ploua în jumãtatea de est a țãrii și izolat în nord-vest și centru. În sud-est se vor mai putea depãși, pe arii restrânse, cantitãți de apã de 15…20 l/mp. La munte, îndeosebi în zona Carpaților Orientali și estul Carpaților Meridionali, precipitațiile vor fi mai ales sub formã de ninsoare. Noaptea, ploile se vor restânge ca arie, iar cerul se va degaja în cea mai mare parte a teritoriului. Din punct de vedere termic, vremea va fi rece pentru aceastã perioadã. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 15 grade, iar cele minime între -4 grade în estul Transilvaniei și 8 grade pe litoral. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificãri în Moldova, Dobrogea și la munte. Spre sfârșitul intervalului se va forma brumã, local în nord, centru și în zona submontanã și izolat în rest.

Prognoza meteo Bucuresti 26 Aprilie 2016Prognoza-meteo-Bucuresti-26-Aprilie-2016-

 

Marți
Vremea va fi cu mult mai rece decât în mod normal la aceastã datã. Astfel, temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimã va fi de 4…5 grade în centrul orașului și de 1…2 grade la periferie. Cerul va fi noros în cursul zilei, când va ploua, apoi va deveni treptat, variabil. Vântul va sufla slab și moderat.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza-meteo-Romania-26-Aprilie-2016-ziua Temperaturi-astazi-19
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-26-Aprilie-2016-noaptea Temperaturi-maine-dimineata-17
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi-21
Precipitatii mainePrecipitatii-maine-21
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply