Prognoza meteo Romania 27 Aprilie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 27 Aprilie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 27 Aprilie 2016

Miercuri 27 Aprilie 2016, vremea va fi predominant frumoasã și se va încãlzi fațã de intervalul precedent. Cerul va fi mai mult senin, exceptând, în cursul nopții, regiunile vestice, unde se va înnora și va ploua. Vor fi mai ales averse, posibil și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificãri în vestul țãrii și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 22 de grade, iar cele minime între 2 și 10 grade, mai scãzute în depresiuni, unde se va mai produce brumã.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasã și se va încãlzi, astfel încât, temperatura maximã va fi de 18…19 grade, iar cea minimã de 5…7 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul slab pânã la moderat.

output_uug0nU Prognoza-meteo-Romania-27-Aprilie-2016-

 

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply