Prognoza meteo Romania 28 Aprilie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 28 Aprilie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 28 Aprilie 2016

Joi 28 Aprilie 2016, vremea va fi ușor instabilã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare, averse și descãrcãri electrice, local în sud-vestul, centrul și nord-estul țãrii și izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri ziua. Temperaturile maxime, apropiate de cele normale în cea mai mare parte a teritoriului, se vor încadra între 13 și 23 de grade, iar minimele vor fi cuprinse între 1 grad în depresiunile din estul Transilvaniei și 13 grade în deltã.

In Bucuresti, vremea va fi ușor mai caldã decât în mod normal la aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în a doua parte a intervalului, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 22…23 de grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 8 grade.

output_54dhHJ Prognoza-meteo-Romania-28-Aprilie-2016-

 

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply