Prognoza meteo Romania 29 Aprilie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 29 Aprilie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 29 Aprilie 2016

Vineri 29 Aprilie 2016, vremea va fi în general instabilã, iar valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru ultima decadã a lunii aprilie. Cerul va avea înnorãri și temporar va ploua în majoritatea regiunilor, exceptând pe cele sud-estice, unde ploile se vor semnala doar izolat. Vor fi și averse, însoțite de descãrcãri electrice, iar izolat, cu precãdere în zonele montane și submontane, cantitãțile de apã pot fi mai însemnate. În timpul nopții, pe crestele montane, trecãtor vor fi și precipitații sub formã de lapovițã și ninsoare. Vântul va avea unele intensificãri în timpul ploilor, iar în cursul zilei și în sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 23 de grade, iar cele minime se vor încadra între 5 și 11 grade.

In Bucuresti, valorile termice se vor menține ușor mai ridicate decât cele normale pentru sfârșitul lunii aprilie. Cerul va avea înnorãri mai ales spre searã și noaptea, când temporar va ploua și sunt posibile descãrcãrile electrice. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã va fi de 21…22 de grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 10 grade.
.

output_vAkTLr Prognoza-meteo-Romania-29-Aprilie-2016-

 

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply