Prognoza meteo Romania 1 – 2 Mai 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 1 – 2 Mai 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 1 – 2 Mai 2016

Duminica 1 Mai 2016, IN PRIMA ZI DE PASTI, vremea se va încălzi uşor, astfel încât temperaturile maxime se vor încadra între 17 in estul Transilvaniei si pe litoral si 23 de grade in sudul Munteniei si poate al Moldovei. Peste zi cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în zonele montane şi submontane, precum și în nordul şi sud-vestul extrem al ţării unde, îndeosebi după-amiaza şi seara, vor fi ploi de scurtă durată. Noaptea, cerul se va înnora în majoritatea regiunilor şi va ploua local în Banat şi Oltenia şi cu totul izolat în rest. Vântul va sufla mai alert în sudul Banatului. Dimineaţa, pe litoral vor fi condiţii de ceaţă.

In Bucuresti, Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această dată. Cerul va fi variabil, vântul va sufla slab și moderat iar temperatura maximă va fi de 20…22 de grade

Luni 2 Mai 2016, cerul va fi temporar noros peste zi, când numai pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată, în special în sud-vestul şi nord-estul ţării. Noaptea înnorările se vor accentua în toată ţara, dar mai ales în jumătatea de sud, unde va ploua pe arii extinse. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în regiunile sudice și la munte.Regimul termic va fi caracterizat de valori în general apropiate de mediile climatologice ale perioadei. Maximele se vor încadra între 15 grade pe litoral si 22 de grade in Crisana si in Maramures.

In Bucuresti, valorile de temperatură se vor situa în continuare în jurul celor specifice acestei perioade din an. Temporar cerul va fi noros şi va ploua, îndeosebi noaptea. Vântul va sufla moderat dar va avea si ceva intensificari. Temperatura maximă 19…20 grade.

 

output_8Z4LwP Prognoza-meteo-Romania-01-Mai-2016-ziua Prognoza-meteo-Romania-01-Mai-2016-noaptea Prognoza-meteo-Romania-2-Mai-2016

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply