Prognoza meteo Romania 30 Aprilie – 01 Mai 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 30 Aprilie – 01 Mai 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Sambătă
Valorile termice se vor încadra în limite normale pentru aceastã datã, exceptând partea de nord și nord-est a teritoriului, unde vor fi ușor mai scãzute. Ziua, gradul de nebulozitate va fi mai ridicat în Maramureș, Transilvania, Moldova și la munte, unde local va ploua. Cu totul izolat, este posibil sã se înregistreze cantitãți de apã de pânã la 20…25 l/mp, cu precãdere în zona Carpaților Orientali. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în regiunile sudice, unde pe arii restrânse se vor semnala ploi de scurtã duratã. Pe parcursul nopții, cerul va fi variabil, cu înnorãri în primele ore în regiunile nordice și nord-estice, iar în a doua parte a intervalului în cele sud-vestice, însã numai izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri trecãtoare în est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 22 de grade, iar cele minime între 4 și 11 grade.

Duminică
Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru aceastã perioadã, cu maxime ce se vor încadra între 14 și 23 de grade și minime între 5 și 13 grade. Ziua, cerul va avea înnorãri temporare în regiunile sud-vestice, unde mai ales dupã-amiaza și seara local va ploua. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorãri trecãtoare și ploi de scurtã duratã, pe arii restrânse la munte și izolat în celelalte zone. În cursul nopții, nebulozitatea se va accentua în cea mai mare parte a țãrii, iar ploile se vor semnala pe arii extinse în jumãtatea de vest, unde vor fi mai însemnate cantitativ și local în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri mai ales în a doua parte a intervalului în sudul Banatului, Oltenia și la munte.

Prognoza meteo Bucuresti 30 Aprilie – 01 Mai 2016Prognoza-meteo-Bucuresti-30-Aprilie-01-Mai-2016

Sâmbătă
Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru sfârșitul lunii aprilie. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare ziua când probabilitatea de apariție a ploilor de scurtã duratã va fi ridicatã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimã va fi de 8…10 grade.

Duminică
Valorile termice se vor menține apropiate de cele normale pentru aceastã perioadã. Astfel, temperatura maximã va fi de 20…21 de grade, iar cea minimã de 8…10 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri din ce în ce mai accentuate seara și noaptea când se vor semnala averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Sambata Prognoza-meteo-Romania-30-Aprilie-2016-ziua Temperaturi-astazi-23
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-01-Mai-2016-noaptea Temperaturi-maine-dimineata-21

 

Ziua DuminicaPrognoza-meteo-Romania-01-Mai-2016-ziua
Temperaturi-maine-21
Noaptea Duminica Prognoza-meteo-Romania-01-Mai-2016-noaptea Temperaturi-Luni-dimineata-1

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astazi – SambataPrecipitatii-astazi-25
Precipitatii maine – DuminicaPrecipitatii-maine-25

Precipitatii LuniPrecipitatii-Luni-4

Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply