Prognoza meteo Romania 3 Mai 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 3 Mai 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 3 Mai 2016

Ploi insemnate cantitativ in vest, sud, sud-est si zona montana!

Marti 3 Mai 2016, vremea va fi în general instabilã. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și îndeosebi în regiunile din jumãtatea sudicã a țãrii vor fi averse și descãrcãri electrice. Izolat cantitãțile de apã vor depãși 20…25 l/mp și vor fi cãderi de grindinã. În zona montanã înaltã, precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și trecãtor, ninsoare. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri îndeosebi în sud-est și pe crestele montane. Temperaturile maxime, în scãdere în majoritatea zonelor, se vor încadra între 10 și 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 11 grade.

In Bucuresti, vremea va fi instabilã și se va rãci. Vor fi înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice și intensificãri ale vântului. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimã va fi de 8…9 grade.
.

output_G6Mady Prognoza-meteo-Romania-3-Mai-2016-

 

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply