Prognoza meteo Romania 4 Mai 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 4 Mai 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 4 Mai 2016

Ploi insemnate cantitativ in vest, sud, sud-est si zona montana!

Miercuri 4 Mai 2016, vremea se va menține în general instabilã. Ziua, cerul va fi mai mult noros și va ploua în jumãtatea de sud a țãrii și pe arii mai restrânse în rest. Noaptea vor mai fi înnorãri temporare în sudul și estul teritoriului, unde ploile se vor semnala local, iar în rest, cerul se va degaja treptat. Izolat în sud-estul teritoriului, cantitãțile de apã vor fi mai însemnate. În zona montanã înaltã, precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și ninsoare. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri la munte, dar local și temporar, cu precãdere în cursul zilei și în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 21 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 și 11 grade.

In Bucuresti, vremea va fi rece pentru aceastã perioadã. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã va fi de 14…15 grade, iar cea minimã de 7…8 grade.
output_jLLNbS Prognoza-meteo-Romania-4-Mai-2016

 

 

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply