Prognoza meteo Romania 4 Mai 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 4 Mai 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Miercuri
Înnorãrile vor persista și va ploua în majoritatea zonelor. În sudul și estul țãrii, precum și la munte, ploile se vor semnala pe arii extinse, iar în Muntenia, Dobrogea, sudul și centrul Moldovei și în zona Carpaților Meridionali și Orientali cantitãțile de apã cumulate vor depãși local 20…25 l/mp. La munte, la altitudini de peste 1700 m, precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și ninsoare. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri în est și în sud-est, cu viteze de 55…65 km/h, dar și în zona montanã, unde rafalele vor depãși 70 km/h. Temperaturile maxime, în general cu mult mai scãzute decât cele obișnuite ale datei, se vor încadra la nivelul întregii țãri între 11 și 22 de grade, valorile mai ridicate fiind în nord-vest. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 2 și 12 grade.

Prognoza meteo Bucuresti 4 Mai 2016Prognoza-meteo-Bucuresti-4-Mai-2016

 

Miercuri

Vremea se va menține închisã și deosebit de rece pentru acestã datã. Mai ales în prima parte a intervalului, temporar va ploua, iar vântul va mai prezenta unele intensificãri. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimã va fi de 9…10 grade.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua

Prognoza-meteo-Romania-4-Mai-2016-ziua Temperaturi-astazi-2

La Noapte

Prognoza-meteo-Romania-4-Mai-2016-noaptea Temperaturi-maine-dimineata-1

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astazi

Precipitatii-astazi-2

Precipitatii maine

Precipitatii-maine-2

Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply