Prognoza meteo Romania 5 Mai 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 5 Mai 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 4 Mai 2016

Joi 5 Mai 2016, valorile termice diurne, în creștere fațã de ziua anterioarã îndeosebi în regiunile extracarpatice, se vor apropia de mediile climatologic specifice acestei date din an, astfel cã se vor înregistra maxime cuprinse între 15 și 23 de grade și minime între 4 și 12 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare și ploi locale, mai ales ziua, în sudul, centrul și estul țãrii, precum și în zona Carpaților Meridionali și Orientali. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în special în Moldova, Dobrogea și la munte, unde vor fi intervale de timp în care la rafalã se vor depãși viteze de 50…55 km/h.

In Bucuresti, vremea se va încãlzi, astfel cã se vor înregistra temperaturi apropiate de cele normale ale acestei date. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare îndeosebi în cursul zilei, când trecãtor va ploua slab, iar vântul va avea unele intensificãri. Temperatura maximã va fi de 19…20 de grade, iar cea minimã de 8…9 grade.
output_uhPvYL Prognoza-meteo-Romania-5-Mai-2016

 

 

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply