Prognoza meteo Romania 7 Mai 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 7 Mai 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 7 Mai 2016

Sambata 7 Mai 2016, valorile termice vor fi ușor mai scãzute decât cele normale pentru prima decadã a lunii mai, în cea mai mare parte a țãrii. În regiunile sud-vestice, nordice și centrale, precum și în zonele de deal și de munte, vor fi înnorãri temporar acentuate și ploi pe arii extinse. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare dupã-amiaza și noaptea, când local va ploua. Vor fi mai ales averse, însoțite și de descãrcãri electrice, iar izolat cantitãțile de apã vor fi însemnate. Trecãtor, în zona înaltã de munte, se pot semnala ninsori sau lapovițã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13…14 grade în depresiuni și nordul Moldovei și 23 de grade în Banat, iar cele minime se vor situa, în general, între 5 și 11 grade.

In Bucuresti, valorile termice vor fi ușor mai scãzute decât cele normale pentru prima decadã a lunii mai. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare dupã-amiaza, dar în special noaptea, când vor fi ploi, mai ales averse și, posibil, descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 20…21 de grade, iar cea minimã de 9…10 grade.
output_vPj5Wi Prognoza-meteo-Romania-7-Mai-2016

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply