Prognoza meteo Romania 7 – 8 Mai 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 7 – 8 Mai 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Sâmbătă
În cea mai mare parte a țãrii vremea va fi în general instabilã, iar valorile termice se vor menține mai scãzute decât cele normale pentru prima decadã a lunii mai. În Moldova, Transilvania, Maramureș, Muntenia și Oltenia, precum și în zona montanã, vor fi intervale de timp cu nebulozitate accentuatã, frecvente descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului și averse ce pot avea și caracter torențial. Izolat va cãdea grindinã, iar cantitãțile de apã vor depãși pe arii restrânse 20…25 l/mp. În restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala local, în a doua parte a zilei. La munte, la peste 1700 m altitudine, precipitațiile vor fi sub formã de lapovițã și ninsoare. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 22 de grade, iar cele minime între 3 și 12 grade.

Duminică
Vremea se va menține în general instabilã. Îndeosebi în cursul zilei, cu caracter local în majoritatea zonelor, vor fi înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Izolat cantitãțile de apã vor depãși 15…20 l/mp și vor fi condiții de grindinã. Temperaturile maxime, mai scãzute decât cele obișnuite ale perioadei în cea mai mare parte a țãrii, se vor încadra între 15 și 22 de grade, iar cele minime între 3 și 12 grade.

Prognoza meteo Bucuresti 7 – 8 Mai 2016Prognoza-meteo-Bucuresti-7-8-Mai-2016

Sâmbătă
Vremea va fi în general instabilã. Temporar înnorãrile vor fi accentuate și se vor semnala averse, însoțite de descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã, ușor mai scãzutã decât cea normalã a datei, va fi de 19…20 de grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 9 grade.

Duminică
Vremea va fi în general instabilã. Temporar înnorãrile se vor accentua și vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, cu precãdere în a doua parte a zilei. Temperatura maximã, ușor mai scãzutã decât în mod obișnuit la aceastã datã, se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimã va fi de 9…10 grade.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua SambataPrognoza-meteo-Romania-7-8-Mai-2016-ziua Temperaturi-astazi-5
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-7-Mai-2016-noaptea Temperaturi-maine-dimineata-4

Ziua DuminicaPrognoza-meteo-Romania-8-Mai-2016-ziua Temperaturi-maine-5
Noaptea DuminicaPrognoza-meteo-Romania-8-Mai-2016-noaptea Temperaturi-Luni-dimineata

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astazi – SambataPrecipitatii-astazi-5
Precipitatii maine – DuminicaPrecipitatii-maine-5

Precipitatii LuniPrecipitatii-luni

Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply