Prognoza meteo Romania 8 – 9 Mai 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 8 – 9 Mai 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 8 – 9 Mai 2016

Duminica 8 Mai 2016, vremea se va menține în general instabilã. Îndeosebi în cursul zilei, cu caracter local în majoritatea zonelor, vor fi înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Izolat cantitãțile de apã vor depãși 15…20 l/mp și vor fi condiții de grindinã. Temperaturile maxime, mai scãzute decât cele obișnuite ale perioadei în cea mai mare parte a țãrii, se vor încadra între 15 și 22 de grade, iar cele minime între 3 și 12 grade.

In Bucuresti, vremea va fi în general instabilã. Temporar înnorãrile se vor accentua și vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, cu precãdere în a doua parte a zilei. Temperatura maximã, ușor mai scãzutã decât în mod obișnuit la aceastã datã, se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimã va fi de 9…10 grade.

Luni 9 Mai 2016, vremea va fi în continuare în general instabilã. Dupã-amiaza și seara, în vestul, nordul și centrul țãrii, precum și în zonele de deal și de munte vor fi înnorãri temporare, averse, în general slabe cantitativ, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, în timp ce în restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restrânse. Vor fi condiții de grindinã. Noaptea, cerul va fi variabil, ploile vor fi cu totul izolat, iar vântul va sufla în general slab. Valorile termice se vor situa în jurul normelor climatologice în mare parte din țarã, cu maxime diurne cuprinse între 15 și 22 de grade și minime nocturne ce se vor încadra între 3 și 13 grade.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, cu înnorãri trecãtoare și condiții pentru ploaie de scurtã duratã, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã, mai scãzutã decât în mod obișnuit la aceastã datã, va fi de 20…21 de grade, iar cea minimã de 8…10 grade.

output_48VQdN Prognoza-meteo-Romania-8-Mai-2016-ziua Prognoza-meteo-Romania-8-Mai-2016-noaptea Prognoza-meteo-Romania-9-Mai-2016

 

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply