Prognoza meteo Romania 11 Mai 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 11 Mai 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 11 Mai 2016

Miercuri 11 Mai 2016, in Banat, Crișana, Oltenia și vestul Carpaților Meridionali, cerul va fi mai mult noros și va ploua. În restul teritoriului, înnorãrile vor fi temporare, iar aversele, însoțite de descãrcãri electrice, se vor semnala pe arii restrânse, mai ales în regiunile nordice și la munte, dupã amiazã și la începutul nopții. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu intensificãri în sudul Banatului, dar de scurtã duratã, în timpul ploilor, și în celelalte regiuni. Izolat, vor fi posibile cãderi de grindinã și cantitãți de apã mai mari de 15 l/mp. Temperaturile maxime, mai ridicate decât cele din ziua precedentã, vor fi cuprinse între 18 și 25 de grade, iar cele minime se vor situa, în general, între 4 și 14 grade.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare, îndeosebi noaptea, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã, ușor mai ridicatã decât în ziua precedentã, va fi de 22…24 de grade, iar cea minimã de 9…11 grade.output_cyqfrB Prognoza-meteo-Romania-11-Mai-2016

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply