Prognoza meteo Romania 12 Mai 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 12 Mai 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 12 Mai 2016

Joi 12 Mai 2016, instabilitatea atmosfericã se va accentua treptat, dupã orele amiezii și se va manifesta prin înnorãri, averse, frecvente descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului și izolat cãderi de grindinã, la început în regiunile din jumãtatea de vest, iar seara și noaptea și în restul țãrii. Cantitãțile de apã vor depãși local 20 l/mp și izolat 40 l/mp. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 24 de grade, cu cele mai ridicate valori în nordul țãrii; minimele termice vor fi cuprinse între 7 și 15 grade.

In Bucuresti, innorãrile se vor accentua treptat și, mai ales seara și noaptea, vor fi averse moderate cantitativ, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã va fi de 21…22 de grade, iar cea minimã de 12…13 grade.
output_1x12s3 Prognoza-meteo-Romania-12-Mai-2016

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply