Prognoza meteo Romania 13 Mai 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 13 Mai 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 13 Mai 2016

Vineri 13 Mai 2016, vremea se va menține în general instabilã. Mai ales în prima parte a intervalului, vor fi înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice și izolat posibile cãderi de grindinã, local în zonele montane și submontane, dar și în nordul, estul și centrul țãrii, și pe arii restrânse în celelalte regiuni. Izolat cantitãțile de apã vor depãși 20…25 l/mp, îndeosebi în Moldova și la munte.Vântul va sufla moderat cu intensificãri locale în cursul zilei, apoi va slãbi în intensitate. Temperaturile maxime, în scãdere în regiunile nordice, se vor încadra între 14 grade în estul Transilvaniei și 26 de grade în Muntenia, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 15 grade.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, cu înnorãri în primele ore ale intervalului când va mai ploua slab. Vântul va sufla în general moderat în cursul zilei, apoi va deveni slab. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimã va fi de 11…13 grade.
output_031Z4J Prognoza-meteo-Romania-13-Mai-2016

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply