Prognoza meteo Romania 14 – 15 Mai 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 14 – 15 Mai 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Sâmbătă
Vremea va în general instabilã în vestul, centrul și nordul țãrii, unde, valorile termice diurne vor marca o scãdere, fațã de cele din ziua precedentã. Instabilitatea atmosfericã se va manifesta prin înnorãri, temporar accentuate, ploi cu caracter de aversã și descãrcãri electrice. Cu precãdere în zonele montane, local, cantitãțile de apã vor depãși 15 l/mp. În restul teritoriului, cerul va fi variabil cu înnorãri trecãtoare, iar astfel de fenomene, pe arii restrânse, mai ales în orele serii și în prima parte a nopții. Vor fi condiții de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificãri în centru și sud-est, dar mai ales la munte și de scurtã duratã, în timpul ploilor și în celelalte regiuni.Temperaturile maxime vor avea valori de la 15…16 grade în dealurile Crișanei, nord-estul Transilvaniei și Maramures, pânã la 27 de grade în sudul Munteniei și partea continentalã a Dobrogei, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 și 16 grade.

Duminică
Vremea va fi în general instabilã cu înnorãri, temporar accentuate, averse și descãrcãri electrice. Astfel de manifestãri vor fi, pe arii relativ extinse, în interiorul arcului carpatic, zona de munte, iar spre searã și noaptea și în regiunile sudice și de sud-est, în timp ce în restul teritoriului se vor semnala izolat. Punctiform, cantitãțile de apã vor fi mai însemnate și se mențin condiții de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în sudul și estul țãrii, în prima parte a intervalului, dar de scurtã duratã, în timpul ploilor și în celelalte zone. Temperaturile maxime, în ușoarã scãdere în sud și în sud-est, se vor încadra între 15 și 25 de grade, iar cele minime între 6 și 15 grade.

Prognoza meteo Bucuresti 14 – 15 Mai 2016Prognoza-meteo-Bucuresti-14-15-Mai-2016-

Sâmbătă
Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri și condiții de ploaie slabã, spre searã și în primele ore ale nopții. Vântul va sufla moderat – ziua și în general slab, noaptea. Temperatura maximã va fi de 25…26 de grade, iar cea minimã de 10…13 grade.

Duminică
Vremea va fi predominant frumoasã în cursul zilei și în general instabilã noaptea, când vor fi înnorãri, averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificãri de scurtã duratã. Temperatura maximã va fi de 23…24 de grade, iar cea minimã de 12…13 grade.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua SambataPrognoza-meteo-Romania-14-Mai-2016-ziua Temperaturi-astazi-11
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-14-Mai-2016-noaptea Temperaturi-maine-dimineata-10

Ziua Duminica Prognoza-meteo-Romania-15-Mai-2016-ziua Temperaturi-maine-9
Noaptea DuminicaPrognoza-meteo-Romania-15-Mai-2016-noaptea Temperaturi-Luni-dimineata-1

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astazi – SambataPrecipitatii-astazi-10
Precipitatii maine – DuminicaPrecipitatii-maine-10

Precipitatii LuniPrecipitatii-Luni

Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply