Prognoza meteo Romania 16 Mai 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 16 Mai 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

 Luni
În cea mai mare parte a țãrii vremea va fi instabilã și se va rãci fațã de intervalul precedent, astfel cã valorile termice diurne vor fi mult mai coborâte decât cele normale pentru aceastã datã. Excepție va face partea de sud-est a teritoriului, unde abaterea termicã va fi mai puțin accentuatã. Temperaturile maxime vor avea valori de la 9 grade în nordul Moldovei pânã la 21 de grade în Muntenia și Dobrogea, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 și 11 grade, mai ridicate pe litoral pânã la 14 grade. Mai ales în cursul zilei, în regiunile, estice, sud-estice și parțial în centru vor fi înnorãri temporar accentuate și se vor semnala averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Cantitãțile de apã vor depãși local 10…15 l/mp și punctiform 30 l/mp. Izolat se va semnala grindinã. În rest, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala în prima parte a intervalului, dar vor fi pe arii mai restrânse și la cote mai reduse. La munte, la altitudini mari, trecãtor, precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã sau ninsoare.

Prognoza meteo Bucuresti 16 Mai 2016Prognoza-meteo-Bucuresti-16-Mai-2016

 

Luni
Vremea va fi instabilã și rãcoroasã pentru aceastã datã. Mai ales în cursul zilei, cerul va avea înnorãri temporar accentuate și se vor semnala averse, posibil moderate cantitativ, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura aerului va fi în ușoarã scãdere fațã de intervalul precedent, astfel încât maxima zilei se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar minima nopții va fi de 8…10 grade.

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza-meteo-Romania-16-Mai-2016-ziua Temperaturi-astazi-12
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-16-Mai-2016-noaptea

Temperaturi-maine-dimineata-11

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi-11
Precipitatii mainePrecipitatii-maine-11
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply