Prognoza meteo Romania 17 Mai 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 17 Mai 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 17 Mai 2016

Marti 17 Mai 2016, vremea va fi în general instabilã și se va menține mai rece decât ar fi normal pentru aceastã datã, mai ales la valorile diurne. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, îndeosebi dupã-amiaza și seara când vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului în regiunile nordice, nord-estice și centrale, precum și în zonele montane și submontane și pe arii mai restrânse în restul teritoriului. Punctiform cantitãțile de apã vor depãși 20…25 l/mp și izolat se va semnala grindinã. Pe crestele montane înalte precipitațiile vor mai fi și sub formã de lapovițã sau ninsoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 20 de grade, iar cele minime se vor situa între 2 și 12 grade.

In Bucuresti, vremea va fi în general instabilã și rece pentru aceastã datã. Cerul va avea înnorãri, temporar acentuate mai ales dupã-amiaza când va crește probabilitatea de apariție a averselor însoțite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri de scurtã duratã în timpul ploilor. Temperatura maximã va fi de 17…18 grade, iar cea minimã de 7…9 grade.
output_cbfkEo Prognoza-meteo-Romania-17-Mai-2016

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply