Prognoza meteo Romania 17 Mai 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 17 Mai 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Marți
Vremea va fi rãcoroasã și în general instabilã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate în vest, în nord și în centru unde va ploua pe arii relativ extinse. Dupã-amiaza și seara instabilitatea atmosfericã se va manifesta local și în regiunile sudice, în special în zona montanã și deluroasã, prin averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Punctiform cantitãțile de apã vor depãși 20…25 l/mp și izolat se va semnala grindinã. Pe crestele montane înalte precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã sau ninsoare. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 20 de grade, iar cele minime între 4 și 13 grade, mai scãzute în depresiuni, spre 1 grad.

Prognoza meteo Bucuresti 17 Mai 2016

Prognoza-meteo-Romania-17-Mai-2016

Marți
Vremea va fi rãcoroasã. Cerul va avea înnorãri temporar acentuate în a doua parte a zilei când vor fi averse, posibil însoțite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 17…18 grade, iar cea minimã de 9…10 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza-meteo-Romania-17-Mai-2016-ziua Temperaturi-astazi-13
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-17-Mai-2016-noaptea Temperaturi-maine-dimineata-12

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi-12
Precipitatii mainePrecipitatii-maine-12
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply