Prognoza meteo Romania 18 Mai 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 18 Mai 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 18 Mai 2016

Miercuri 18 Mai 2016, vremea se va menține rãcoroasã în cea mai mare parte a țãrii, chiar rece pentru aceastã datã în nord, în centru și în nord-est, unde cerul va avea înnorãri pe parcursul zilei și pe arii relativ extinse vor fi ploi, mai ales averse, însoțite și de descãrcãri electrice. În cursul dupã-amiezii, fenomene asociate instabilitãții atmosferice vor apãrea local și în regiunile sud-estice și în zonele montane și submontane. Izolat cantitãțile de apã vor depãși 15…20 l/mp și vor fi condiții de grindinã. Pe crestele montane înalte, trecãtor, precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã sau ninsoare. Temperaturile maxime se vor încadra între 12…13 grade în estul Transilvaniei și nordul Moldovei și 22 de grade în sudul Munteniei și al Olteniei; minimele termice vor fi cuprinse între 3 și 11 grade, mai scãzute în depresiunile intramontane, spre 0 grade.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare dupã-amiaza când vor fi posibile ploi de scurtã duratã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã, în creștere ușoarã fațã de ziua precedentã, va fi de 20…21 de grade, iar cea minimã de 8…9 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

output_hnx0SO Prognoza-meteo-Romania-18-Mai-2016 Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply