Prognoza meteo Romania 18 Mai 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza-meteo-Bucuresti-18-Mai-2016

Prognoza meteo Romania 18 Mai 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Miercuri
Vremea se va menține rãcoroasã în cea mai mare parte a țãrii, chiar rece pentru aceastã datã în nord, în centru și în nord-est, unde cerul va avea înnorãri și va ploua, pe parcursul zilei și în primele ore ale nopții. Vor fi mai ales averse, însoțite și de descãrcãri electrice. În cursul dupã-amiezii, fenomene asociate instabilitãții atmosferice vor apãrea, pe arii relativ restrânse, și în regiunile vestice și de sud-est, zonele montane și submontane. Izolat, cantitãțile de apã vor depãși 15 l/mp și vor fi condiții de grindinã. Pe crestele montane, trecãtor, precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã sau ninsoare. Temperaturile maxime vor avea valori de la 11…12 grade în estul Transilvaniei, nordul Moldovei și Maramureș, pânã la 22 de grade în sudul Munteniei și al Olteniei; minimele termice vor fi cuprinse între 3 și 12 grade, mai scãzute, spre 0 grade, în depresiunile intramontane, în special ale Carpaților Orientali.

Prognoza meteo Bucuresti 18 Mai 2016

Prognoza-meteo-Bucuresti-18-Mai-2016

Miercuri
Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare dupã-amiaza și seara, când vor fi condiții de ploaie slabã, de scurtã duratã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã, în creștere ușoarã fațã de cea din ziua precedentã, se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimã va fi 7…8 grade, din nou mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza-meteo-Romania-18-Mai-2016-ziua Temperaturi-astazi-14
La NoapteTemperaturi-maine-dimineata-13

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi-13
Precipitatii mainePrecipitatii-maine-13
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply