Prognoza meteo Romania 19 Mai 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 19 Mai 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 19 Mai 2016

Joi 19 Mai 2016, valorile termice se vor menține ușor mai scãzute decât mediile climatologic specifice perioadei, deși, în toatã țara, vremea se va încãlzi. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 24 de grade, iar cele minime între 4 și 13 grade, mai scãzute în depresiuni, spre 1 grad. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare și ploi slabe, izolate și de scurtã duratã, dupã-amiaza și seara în regiunile nordice, de rãsãrit și în zonele montane, iar noaptea posibil în cele vestice. Vântul va sufla slab pânã la moderat.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare dupã-amiaza și seara, când vor fi condiții de ploaie slabã, de scurtã duratã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã, în creștere ușoarã fațã de cea din ziua precedentã, se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimã va fi 7…8 grade, din nou mai scãzutã în zona preorãșeneascã.output_EcdnyR Prognoza-meteo-Romania-19-Mai-2016-ziua

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply