Prognoza meteo Romania 21 – 22 Mai 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Temperaturi-astazi-17

Prognoza meteo Romania 21 – 22 Mai 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Sâmbătă
Cerul va fi variabil în vestul, nord-vestul și nordul țãrii, iar în celelalte regiuni, va prezenta înnorãri și va ploua. Ploile, îndeosebi cu caracter de aversã, în general slabe cantitativ, însoțite și de descãrcãri electrice, vor fi mai frecvente în a doua parte a zilei și seara, pe arii mai extinse în Oltenia, jumãtatea de sud a Banatului și în cea de vest a Munteniei, zona Carpaților Meridionali și Orientali, centrul și sudul Moldovei. Punctiform, vor mai fi posibile cãderi de grindinã. Noaptea, astfel de manifestãri, specifice instabilitãții atmosferice, vor deveni izolate. Vântul va sufla slab pânã la moderat cu intensificãri de scurtã duratã, în timpul ploilor. Din punct de vedere termic, vremea va fi apropiatã de normalul perioadei. Temperaturile maxime vor avea valori de la 17 grade în Subcarpații Getici, pânã în jurul a 25 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime se vor încadra, în general, între 4 și 14 grade.

Duminică
Vremea va fi în general frumoasã, deși vor mai fi înnorãri, averse și descãrcãri electrice, dar numai izolat, îndeosebi dupã amiaza și seara, mai ales la munte. Vântul va sufla slab și moderat. Valorile termice se vor menține apropiate de cele normale, specifice perioadei. Maximele, în mare parte din țarã, mai ridicate decât cele din ziua precedentã, vor fi cuprinse între 20 și 27 de grade. Temperaturile minime se vor încadra între 4 și 14 grade, ușor mai mici în estul Transilvaniei, dar și mai mari pe litoral.

Prognoza meteo Bucuresti 21 – 22 Mai 2016Prognoza-meteo-Bucuresti-21-22-Mai-2016

Sâmbătă
Cerul va avea înnorãri temporare, iar în cursul zilei, trecãtor vor fi averse slabe, posibil și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 20…21 de grade, iar cea minimã de 10…12 grade.

Duminică
Vremea va fi predominant frumoasã. Cerul va fi variabil cu unele înnorãri în primele ore ale zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimã va fi de 10…12 grade.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua SambataPrognoza-meteo-Romania-21-Mai-2016-ziua Temperaturi-astazi-17
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-21-Mai-2016-noaptea Temperaturi-maine-dimineata-16

Ziua Duminica Prognoza-meteo-Romania-22-Mai-2016-ziua Temperaturi-maine-13
Noaptea Duminica

Prognoza-meteo-Romania-22-Mai-2016-noaptea

Temperaturi-Luni-dimineata-2

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astazi – SambataPrecipitatii-astazi-16
Precipitatii maine – DuminicaPrecipitatii-maine-16

Precipitatii LuniPrecipitatii-Luni-1

Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply