Prognoza meteo Romania 22 – 23 Mai 2016 #Romania #vremea

output_PiUAB7

Prognoza meteo Romania 22 – 23 Mai 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 22 – 23 Mai 2016

Duminica 22 Mai 2016, vremea va fi în general frumoasã, deși vor mai fi înnorãri, averse și descãrcãri electrice, dar numai izolat, îndeosebi dupã amiaza și seara, mai ales la munte. Vântul va sufla slab și moderat. Valorile termice se vor menține apropiate de cele normale, specifice perioadei. Maximele, în mare parte din țarã, mai ridicate decât cele din ziua precedentã, vor fi cuprinse între 20 și 27 de grade. Temperaturile minime se vor încadra între 4 și 14 grade, ușor mai mici în estul Transilvaniei, dar și mai mari pe litoral.

In Bucuresti, vremea va fi predominant frumoasã. Cerul va fi variabil cu unele înnorãri în primele ore ale zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimã va fi de 10…12 grade.

Luni 23 Mai 2016, regimul termic va continua sã creascã, astfel încât, vremea va deveni mai caldã decât în mod obișnuit la aceastã datã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 29 de grade, iar cele minime între 9 și 17 grade, ușor mai mici doar în depresiuni. Cerul va fi variabil, cu înnorãri, averse slabe și trecãtor descãrcãri electrice, izolat în zona de munte, în estul și nord-estul țãrii, iar spre sfârșitul nopții, pe arii restrânse în regiunile sud-vestice. Vântul va sufla slab pânã la moderat.

In Bucuresti, vremea va fi ușor mai caldã decât în mod normal. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximã va fi de 26…27 de grade, iar cea minimã de 12…13 grade.

output_PiUAB7 Prognoza-meteo-Romania-22-Mai-2016-ziua Prognoza-meteo-Romania-22-Mai-2016-noaptea Prognoza-meteo-Romania-23-Mai-2016-

 

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply