Prognoza meteo Romania 23 Mai 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 23 Mai 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

 Luni 
Vremea va continua sã se încãlzeascã în majoritatea zonelor, fiind mai caldã decât ar fi normal pentru aceastã datã, cu precãdere în vestul, nord-vestul și centrul țãrii. Astfel, temperaturile maxime se vor situa între 21 și 30 de grade, iar cele minime între 10 și 18 grade, mai scãzute numai în depresiuni spre 6 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse și descãrcãri electrice, dupã-amiaza și noaptea, local în zona Carpaților Orientali și Meridionali, pe arii restrânse în Moldova, Muntenia și Dobrogea și numai izolat în restul teritoriului. În a doua parte a intervalului, astfel de fenomene se vor semnala local în Banat și pe spații mici în Crișana și Oltenia. Vor fi condiții de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri de scurtã duratã în timpul ploilor.

Prognoza meteo Bucuresti 22 Mai 2016Prognoza-meteo-Bucuresti-22-Mai-2016

 

 Luni
Vremea se va menține ușor mai caldã decât în mod normal în ultima decadã a lunii mai. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în orele serii când vor fi averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul a 26 de grade, iar cea minimã va fi de 12…14 grade.

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza-meteo-Romania-22-Mai-2016-ziua-1 Temperaturi-astazi-18
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-22-Mai-2016-noaptea-1 Temperaaturi-maine-dimineata

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi-17
Precipitatii mainePrecipitatii-maine-17
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply