Prognoza meteo Romania 25 Mai 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 25 Mai 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 25 Mai 2016

Miercuri 25 Mai 2016, vremea va fi în general instabilã. Cerul va avea înnorãri și, îndeosebi în prima parte a intervalului, pe arii extinse vor fi averse și descãrcãri electrice. În centrul, estul și sud-estul țãrii cantitãțile de apã vor mai depãși local 15…20 l/mp și cu totul izolat, mai ales la deal și la munte, 30 l/mp. Vor fi condiții de grindinã. Vântul va avea intensificãri temporare în majoritatea regiunilor, dar îndeosebi în zona montanã. Temperaturile maxime, în scãdere fațã de ziua anterioarã în jumãtatea de sud-est a țãrii, se vor încadra între 15 și 25 de grade, cu cele mai ridicate valori în vest, iar cele minime între 8 și 14 grade.

In Bucuresti, vremea va fi în general instabilã și se va rãci. Cerul va avea înnorãri, vor fi averse, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimã va fi de 11…12 grade.

output_gCzteJ Prognoza-meteo-Romania-25-Mai-2016

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply