Prognoza meteo Romania 26 Mai 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 26 Mai 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 26 Mai 2016

Joi 26 Mai 2016, vremea se va menține în general instabilã. Mai ales dupã-amiaza și seara, cerul va avea înnorãri temporar accentuate și se vor semnala averse și descãrcãri electrice pe arii relativ extinse. Excepție vor face regiunile vestice, unde astfel de manifestãri vor apãrea local. Izolat, mai ales la munte, cantitãțile de apã pot fi mai însemnate și vor fi condiții de grindinã. Noaptea, nebulozitatea se va reduce treptat, iar ploi de scurtã duratã vor mai fi îndeosebi în regiunile sud-estice. Vântul va avea unele intensificãri în zona montanã, în estul și vestul teritoriului, dar izolat și în celelalte regiuni. Temperaturile maxime, în creștere fațã de intervalul anterior, se vor încadra între 17 și 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 și 15 grade.

In Bucuresti, cerul va avea înnorãri, mai accentuate dupã orele amiezii și la începutul nopții când vor fi averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã, în creștere fațã de intervalul anterior, se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimã va fi de 12…14 grade.

output_L0yhTi Prognoza-meteo-Romania-26-Mai-2016

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply