Prognoza meteo Romania 27 Mai 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 27 Mai 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 27 Mai 2016

Vineri 27 Mai 2016, vremea va continua sã se încãlzeascã, dar va fi în general instabilã în jumãtatea de est a țãrii și la munte unde, îndeosebi dupã-amiaza și seara, vor fi înnorãri temporar accentuate și local averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Punctiform se mai pot cumula cantitãți însemnate de apã și vor fi condiții de grindinã. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 29 de grade, cu cele mai mari valori în regiunile vestice. Minimele termice vor fi cuprinse între 6 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 17…18 grade în Dealurile de Vest.

In Bucuresti, vremea va continua sã se încãlzeascã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate dupã-amiaza și seara când vor fi averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 23…24 de grade, iar cea minimã de 11…13 grade.output_tkXYZZ Prognoza-meteo-Romania-27-Mai-2016


Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply