Prognoza meteo Romania 28 Mai 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 28 Mai 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 28 Mai 2016

Sambata 28 Mai 2016, valorile termice vor continua sã creascã ușor și se vor situa peste cele normale pentru ultima decadã a lunii mai. În nordul, centrul, estul și în sud-estul teritoriului, precum și la munte, dupã-amiaza și seara, cerul va avea înnorãri temporar accentuate și pe arii relativ restrânse vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. În celelalte regiuni, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile izolat. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în vest și sud-vest; minimele termice vor fi cuprinse între 6…7 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 17…18 grade pe litoral și în Dealurile de Vest.

In Bucuresti, valorile termice vor continua sã creascã ușor și vor fi mai ridicate decât cele normale pentru sfârșitul lunii mai. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri dupã-amiaza și seara, cand vor mai fi condiții de ploaie, de scurtã duratã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 26…27 de grade, iar cea minimã de 14…15 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã.output_WUKbmh Prognoza-meteo-Romania-28-Mai-2016


Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply