Prognoza meteo Romania 1 Iunie 2016 #Romania #vremea

output_vQTK8b

Prognoza meteo Romania 1 Iunie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 1 Iunie 2016

Miercuri 1 Iunie 2016, valorile termice se vor menține mai ridicate decât în mod normal la începutul lunii iunie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 31 de grade, iar cele minime între 8 și 19 grade. Ziua cerul va fi variabil, cu unele înnorãri și pe arii restrânse averse și descãrcãri electrice, în special în est, la deal și la munte. Seara și noaptea nebulozitatea va fi mai accentuatã în regiunile vestice, sud-vestice și centrale, unde aversele se vor extinde treptat și vor fi însoțite de fenomene electrice. Pe arii restrânse se vor acumula cantitãți mai importante de apã și vor fi condiții de grindinã. În celelalte regiuni astfel de manifestãri vor fi doar izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri de scurtã duratã în timpul ploilor.

In Bucuresti, valorile termice se vor menține peste mediile climatologice specifice acestei perioade. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimã va fi de 15…17 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în a doua parte a nopții când, trecãtor, vor fi posibile averse cu descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab pânã la moderat.

output_vQTK8b Prognoza-meteo-Romania-1-Iunie-2016

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply