Prognoza meteo Romania 1 Iunie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 1 Iunie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Miercuri
Vremea va fi caldã în cea mai mare parte a țãrii, cu precãdere în sud și în est, astfel cã maximele termice se vor încadra între 23 și 31 de grade. Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare, ploi de scurtã duratã și posibil descãrcãri electrice local în regiunile vestice, în special în zonele montane și submontane și izolat în extremitatea de est și sud-est. Începând din orele serii însã, gradul de instabilitate atmosfericã se va accentua în jumãtatea de vest, unde aversele și descãrcãrile electrice vor fi frecvente și pe arii restrânse vor fi însoțite de cãderi de grindinã și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Cantitãțile de apã vor depãși local 15…20 l/mp și izolat 40 l/mp. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 10 și 20 de grade.

Prognoza meteo Bucuresti 1 Iunie 2016Prognoza-meteo-Bucuresti-1-Iunie-2016

 

 Miercuri
Pe parcursul zilei, vremea va fi cãlduroasã, cerul variabil la senin, iar maxima termicã se va situa în jurul valorii de 30 de grade. În a doua parte a nopții însã vor fi înnorãri și condiții pentru averse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã va fi de 16…18 grade.

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza-meteo-Romania-1-Iunie-ziua Temperaturi-astazi-25
La NoapteTemperaturi-maine-dimineata-24

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi-24
Precipitatii mainePrecipitatii-maine-25
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply