Prognoza meteo Romania 2 Iunie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 2 Iunie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Joi 
Vremea va fi în general instabilã, iar valorile termice, în scãdere în toatã țara, se vor apropia de cele normale pentru începutul lunii iunie. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și se vor semnala averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului în nordul, centrul și estul țãrii și pe arii restrânse în rest. Mai ales în regiunile estice, ploile vor avea și caracter torențial, local se vor înregistra cantitãți de apã de peste 20…30 l/mp și punctiform, în Moldova, peste 50…70 l/mp. Izolat va cãdea grindinã. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 grade în nord-est și în depresiuni și 27 de grade în Lunca Dunãrii, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 10 și 16 grade.

Prognoza meteo Bucuresti 2 Iunie 2016Prognoza-meteo-Romania-2-Iunie-2016

 

Joi
Vremea va fi în general instabilã, iar valorile termice vor marca o scãdere, devenind normale pentru aceastã perioadã din an. Cerul va avea înnorãri temporare și vor fi averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimã va fi de 13…14 grade.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza-meteo-Romania-2-Iunie-2016-ziua Temperaturi-astazi
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-2-Iunie-2016-noaptea Temperaturi-maine-dimineata

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi
Precipitatii mainePrecipitatii-maine
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply