Prognoza meteo Romania 3 Iunie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 3 Iunie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 3 Iunie 2016

Vineri 3 Iunie 2016, vremea va fi în continuare în general instabilã. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și vor fi averse, însoțite de descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului în estul și sud-estul țãrii, la deal și la munte și local în restul teritoriului. Izolat vor fi condiții de grindinã, iar în jumãtatea de est a țãrii cantitãțile de apã vor depãși local 20 l/mp și izolat 50 l/mp. Temperaturile maxime vor fi apropiate de mediile climatologice specifice perioadei în vest și sud și sub cele normale în rest și se vor încadra între 15 și 25 de grade. Temperaturile minime se vor situa, în general, între 10 și 15 grade.

In Bucuresti, vremea va fi în general instabilã. Temporar, vor fi înnorãri accentuate, averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã va fi 24…25 de grade, iar cea minimã de 14…15 grade.

output_hEhbV7 Prognoza-meteo-Romania-3-Iunie-2016

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply