Prognoza meteo Romania 5 – 6 Iunie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 5 – 6 Iunie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 5 – 6 Iunie 2016

Duminica 5 Iunie 2016, vremea va fi caldã, cãlduroasã dupã-amiaza în vestul și local în centrul și sudul țãrii. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 32 de grade, ușor mai coborâte pe litoral. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, dupã-amiaza și seara, în est, sud-est și în zona de munte, iar noaptea în vest, unde pe arii restrânse vor fi averse și descãrcãri electrice. Punctiform se vor înregistra cantitãți de apã mai însemnate și vor fi condiții de grindinã. În restul teritoriului, astfel de fenomene vor fi posibile doar cu totul izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri de scurtã duratã în timpul ploilor. Minimele termice se vor încadra între 10 și 20 de grade, ușor mai coborâte în depresiuni, unde izolat vor mai fi condiții de ceațã.

In Bucuresti, vremea va fi caldã, cãlduroasã dupã-amiaza, cu o maximã a temperaturii aerului de 29…30 de grade. Cerul va fi variabil, chiar mai mult senin în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 14…16 grade.

Luni 6 Iunie 2016, vremea se va menține caldã, cãlduroasã dupã-amiaza, îndeosebi în regiunile sudice, însã gradul de instabilitate atmosfericã va fi în creștere în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi variabil, dar mai ales dupã-amiaza și noaptea, înnorãrile vor fi temporar accentuate și vor cãdea averse, însoțite de descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, în vestul, centrul și sud-vestul țãrii, precum și în zonele montane și pe arii mai restrânse în restul teritoriului. Ploile vor avea și caracter torențial și izolat se va semnala grindinã. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 32 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunãrii, iar cele minime se vor situa între 11 și 19 grade.

In Bucuresti, vremea se va menține caldã, cãlduroasã dupã-amiaza. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate îndeosebi spre searã și la începutul nopții, când vor fi posibile averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimã va fi de 16…18 grade.

output_dMv3Zr Prognoza-meteo-Romania-5-Iunie-2016-ziua Prognoza-meteo-Romania-5-Iunie-2016-noaptea Prognoza-meteo-Romania-6-Iunie-2016-

 

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply