Prognoza meteo Romania 6 Iunie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 6 Iunie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Luni
Vremea va fi în general instabilã în sudul, sud-estul și centrul țãrii, precum și în zonele montane, unde cerul va avea înnorãri temporar accentuate, vor fi averse și descãrcãri electrice, iar pentru scurt timp vântul se va intensifica. Pe arii restrânse cantitãțile de apã vor depãși 20 l/mp și vor fi condiții de grindinã. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat. Temperaturile maxime, apropiate de cele normale la aceastã datã, se vor încadra între 19 și 26 de grade. Minimele termice vor fi cuprinse între 2 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 17 grade pe litoral. Spre dimineațã, local în nord-vestul și centrul teritoriului se va forma ceațã.

 

Prognoza meteo Bucuresti 6 Iunie 2016Newsletter-Meteo-Romania-copy

 

Luni
Vremea va fi în general instabilã. Cerul va avea înnorãri și vor fi averse, însoțite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu unele intensificãri în timpul ploilor. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimã va fi de 14…15 grade.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza-meteo-Romania-6-Iunie-2016-ziua Temperaturi-astazi-3
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-6-Iunie-2016-noaptea Temperaturi-maine-dimineata-3

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi-2
Precipitatii maine
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply