Prognoza meteo Romania 7 Iunie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 7 Iunie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 7 Iunie 2016

Marti 7 Iunie 2016, vremea se va ameliora sub aspectul ploilor și va fi în general frumoasã, dar regimul termic va fi sub cel normal specific acestei perioade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri, averse slabe și posibil descãrcãri electrice pe arii restrânse în regiunile sud-vestice și la munte și doar cu totul izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 24 de grade, iar cele minime, în general, între 4 și 14 grade. Dimineața și noaptea, în nord și în centru, în special în zonele depresionare, local se va semnala ceațã.

In Bucuresti, vremea va fi în general frumoasã, dar va continua sã se rãceascã ușor. Cerul va avea înnorãri trecãtoare, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimã va fi de 12…13 grade, ușor mai scãzutã în zona preorãșeneascã.
output_Ncu1Oe Prognoza-meteo-Romania-7-Iunie-2016-

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply