Prognoza meteo Romania 8 Iunie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 8 Iunie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 8 Iunie 2016

Miercuri 8 Iunie 2016, vremea se va menține în general frumoasã, dar și rãcoroasã dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri mai ales dupã-amiaza când, pe arii restrânse în zonele de munte, dar și în centrul și sud-vestul țãrii vor mai fi ploi de scurtã duratã, posibil însoțite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 25 de grade, iar cele minime se vor situa între 6 și 15 grade, cu valori mai scãzute în depresiunile Carpaților Orientali. În zonele joase, izolat vor mai fi condiții de ceațã.

In Bucuresti, vremea va fi în general frumoasã, dar rãcoroasã dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 22…23 de grade, iar cea minimã va fi de 12…14 grade.output_ASNMTc Prognoza-meteo-Romania-8-Iunie-2016

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply