Prognoza meteo Romania 9 Iunie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 9 Iunie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Joi
Temperatura aerului va marca o creștere ușoarã, astfel cã valorile diurne se vor apropia de cele normale pentru aceastã datã, în timp ce dimineața și noaptea va fi o vreme rãcoroasã în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse și descãrcãri electrice, mai ales dupã-amiaza, local în zonele montane și submontane și pe arii restrânse în regiunile nordice. Vor fi condiții de grindinã, iar punctiform cantitãțile de apã pot depãși 10…15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri de scurtã duratã în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 27 de grade, iar cele minime între 8 și 16 grade, ușor mai scãzute în depresiuni.

Prognoza meteo Bucuresti 9 Iunie 2016Prognoza-meteo-Bucuresti-9-Iunie-2016

 

Joi
Vremea va fi predominant frumoasã, iar temperaturile diurne vor marca o creștere ușoarã, apropiindu-se de normalul termic pentru prima decadã de iunie, în timp ce dimineața și noaptea va fi încã rãcoare. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimã va fi de 10…12 grade.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza-meteo-Romania-9-Iunie-2016-ziua Temperaturi-astazi-6
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-9-Iunie-2016-noaptea Temperaturi-maine-dimineata-6

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi-5
Precipitatii mainePrecipitatii-maine-5
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply