Prognoza meteo Romania 10 Iunie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 10 Iunie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Vineri
Vremea va continua sã se încãlzeascã ușor, dar va deveni în general instabilã în vestul, centrul și nordul țãrii, precum și în zona montanã. Înnorãrile se vor accentua și mai ales în a doua parte a zilei și la începutul nopții, vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, în Maramureș, jumãtatea de nord a Moldovei, precum și în zonele de munte și local în Transilvania, Crișana, Banat și nordul Olteniei. Vor fi condiții de grindinã, iar izolat cantitãțile de apã vor depãși 15 l/mp. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar izolat, mai ales în orele serii. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia Românã, iar cele minime între 9 și 16 grade.

Prognoza meteo Bucuresti 10 Iunie 2016Prognoza-meteo-Bucuresti-10-Iunie-2016-

 

Vineri
Vremea va fi predominant frumoasã și va continua sã se încãlzeascã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri trecãtoare în orele serii. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 26…27 de grade, iar minima se va situa în jurul valorii de 14 grade.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza-meteo-Romania-10-Iunie-2016-ziua
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-10-Iunie-2016-noaptea

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi-6
Precipitatii mainePrecipitatii-maine-6
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply