Prognoza meteo Romania 11 Iunie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 11 Iunie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 11 Iunie 2016

Sambata 11 Iunie 2016, vremea va continua sã se încãlzeascã îndeosebi în jumãtatea sudicã a teritoriului. În cursul zilei, cerul va fi variabil cu înnorãri temporar accentuate în regiunile nordice, precum și în zonele montane și submontane, unde local, vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. În restul teritoriului, ploi de scurtã duratã se vor semnala doar cu totul izolat. Noaptea, înnorãrile se vor accentua, iar aria ploilor se va extinde în jumãtatea de vest a țãrii. Cantitãțile de apã vor depãși pe arii restrânse 25 l/mp și va cãdea grindinã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunãrii, iar cele minime se vor încadra între 9 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 18 grade pe litoral.

In Bucuresti, vremea va continua sã se încãlzeascã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri spre searã și în cursul nopții, când vor fi condiții pentru averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 28…29 de grade, iar cea minimã de 14…16 grade.output_oM30Ok Prognoza-meteo-Romania-11-Iunie-2016-

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply