Prognoza meteo Romania 12 – 13 Iunie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 12 – 13 Iunie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 12 – 13 Iunie 2016

Duminica 12 Iunie 2016, vremea va deveni instabilã, iar valorile termice vor scãdea în cea mai mare parte a țãrii, dar mai ales în jumãtatea de nord, unde va deveni rãcoroasã. În regiunile vestice, sud-vestice, centrale și nordice, cerul va fi mai mult noros, va ploua mai ales sub formã de aversã și trecãtor se vor semnala descãrcãri electrice. În sud-estul și sudul extrem, înnorãrile se vor accentua mai ales spre orele serii și în cursul nopții, când vor fi frecvente descãrcãri electrice, intensificãri ale vântului și local averse. Ploile vor avea și caracter torențial și izolat va cãdea grindinã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 18 și 27 de grade, iar cele minime între 10 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 18 grade pe litoral.

In Bucuresti, vremea va deveni în general instabilã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate spre searã și noaptea când vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimã va fi de 15…16 grade.

Luni 13 Iunie 2016, in cea mai mare parte a țãrii vremea va fi rãcoroasã și se va menține în general instabilã. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri ale vântului, îndeosebi în prima parte a intervalului, în centrul, sudul și estul țãrii și pe arii mai restrânse în rest. Izolat vor fi cãderi de grindinã și cantitãți de apã mai însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, între 16 și 25 de grade, iar cele minime între 9 și 17 grade.

In Bucuresti, vremea va fi general instabilã, iar valorile termice se vor situa sub mediile multianuale. Cerul va prezenta înnorãri temporar accentuate și se vor semnala averse însoțite de descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã va fi de 23…24 de grade, iar cea minimã de 14…15 grade.

output_DYyvXM Prognoza-meteo-Romania-12-Iunie-2016-ziua Prognoza-meteo-Romania-12-Iunie-2016-noaptea Prognoza-meteo-Romania-13-Iunie-2016

 

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply