Prognoza meteo Romania 14 Iunie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 14 Iunie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Marți
Îndeosebi în cursul zilei, instabilitatea atmosfericã se va menține accentuatã în majoritatea regiunilor și se va manifesta prin înnorãri temporar accentuate și pe arii relativ extinse averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Cantitãțile de apã vor depãși local 15…20 l/mp și punctiform 30 l/mp și vor fi condiții de grindinã. Noaptea, treptat, ploile vor diminua în intensitate, iar aria acestora se va restrânge cãtre est-nord-est. Deși valorile termice diurne vor marca o creștere ușoarã în cea mai mare parte a țãrii, acestea se vor menține sub mediile multianuale specifice acestei perioade. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 26 de grade, iar cele minime între 10 și 18 grade.

Prognoza meteo Bucuresti 14 Iunie 2016Prognoza-meteo-Romania-14-Iunie-2016

 

Marți
Vremea se va menține în general instabilã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate în a doua parte a zilei când vor fi averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri de scurtã duratã în timpul ploilor. Temperatura maximã, mai scãzutã decât ar fi normal la aceastã datã, se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimã va fi de 14…15 grade.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza-meteo-Romania-14-Iunie-2016-ziua
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-14-Iunie-2016-noaptea

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi-9
Precipitatii mainePrecipitatii-maine-8
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply