Prognoza meteo Romania 16 Iunie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 16 Iunie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 16 Iunie 2016

Joi 16 Iunie 2016, vremea va continua sã se încãlzeascã. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 26 și 32 de grade, iar cele minime vor avea valori de la 8…9 grade în estul Transilvaniei, pânã în jurul a 24 de grade în sudul Banatului. Cerul va fi variabil, cu înnorãri trecãtoare seara și noaptea în regiunile vestice, nord-vestice și de nord, unde izolat vor fi ploi de scurtã duratã și descãrcãri electrice. Vântul va avea intensificãri, îndeosebi în a doua parte a intervalului, în zona montanã înaltã și în Câmpia de Vest. În orele dimineților, cu totul izolat, vor fi condiții de ceațã.

In Bucuresti, vremea va continua sã se încãlzeascã. Temperatura maximã va fi de 31…32 de grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 17 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat.output_gZ11vm Prognoza-meteo-Romania-16-Iunie-2016

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply