Prognoza meteo Romania 17 Iunie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 17 Iunie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 17 Iunie 2016

Vineri 17 Iunie 2016, vremea va fi cãlduroasã și va deveni canicularã în zonele de câmpie și de podiș din sud, sud-vest, centru și est și local în rest. Disconfortul termic va fi accentuat în cea mai mare parte a țãrii, iar indicele temperaturã-umezealã se va situa în jurul pragului critic de 80 în sud, vest, centru și nord-est și pe arii mai restrânse în celelalte zone. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 32 și 37 de grade, mai scãzute pe litoral și în Delta Dunãrii (26…28 de grade), iar cele minime se vor încadra între 14 și 22 de grade, mai coborâte în depresiuni spre 10…11 grade. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorãri temporar accentuate spre searã și noaptea, în vestul și nord-vestul țãrii, unde local vor fi intensificãri ale vântului, ce vor lua și aspect de vijelie, descãrcãri electrice, iar pe arii restrânse averse, ce pot avea și caracter torențial și condiții de grindinã.

In Bucuresti, vremea va deveni canicularã, iar disconfortul termic accentuat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 36 de grade, iar cea minimã va fi de 18…20 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab.output_eqZfuj Prognoza-meteo-Romania-17-Iunie-2016-

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply