Prognoza meteo Romania 17 Iunie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 17 Iunie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Vineri

Vremea va fi cãlduroasã, canicularã chiar în orele amiezii în zonele de câmpie și podiș din vestul, nord-vestul, centrul si sudul țãrii, unde disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperaturã-umezealã va atinge local și izolat va depãși pragului critic de 80 de unitãți. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 31 și 37 de grade, mai scãzute pe litoral și în Delta Dunãrii (25…28 de grade), iar cele minime se vor încadra între 14 și 22 de grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, spre 10…11 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate spre searã și noaptea, în vestul și nord-vestul țãrii, precum și în zonele de deal și de munte din celelalte regiuni, unde local vor fi intensificãri ale vântului, ce vor lua și aspect de vijelie, descãrcãri electrice, iar pe arii restrânse averse, ce pot avea și caracter torențial și cãderi de grindinã.

Prognoza meteo Bucuresti 17 Iunie 2016Prognoza-meteo-Bucuresti-17-Iunie-2016

 

Vineri
Vremea va fi cãlduroasã, canicularã la amiazã, când disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperaturã-umezealã (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unitãți. Temperatura maximã va fi de 35…36 de grade, iar cea minimã de 18…20 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza-meteo-Romania-17-Iunie-2016-ziua Temperaturi-astazi-8
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-17-Iunie-2016-noaptea Temperaturi-maine-dimineata-8

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi-12
Precipitatii mainePrecipitatii-maine-11
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply