Prognoza meteo Romania 21 Iunie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 21 Iunie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 21 Iunie 2016

Marti 21 Iunie 2016, vremea se va menține cãlduroasã, canicularã în regiunile sudice, estice și centrale, unde disconfortul termic va fi accentuat.Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate în vest și nord-vest unde, mai ales spre searã și noaptea, vor fi averse, frecvente descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Punctiform se vor cumula cantitãți de apã mai însemnate și vor fi condiții de grindinã. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 27 și 36 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 15 și 25 de grade, mai scãzute în depresiuni.

In Bucuresti, vremea va deveni canicularã, temperatura maximã va fi de 35…36 de grade, iar disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã se va situa în jurul valorii de 19 grade.output_X4juUJ Prognoza-meteo-Romania-21-Iunie-2016-

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply