Prognoza meteo Romania 22 Iunie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 22 Iunie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 22 Iunie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Miercuri 22 Iunie 2016, vremea se va menține cãlduroasã, iar indicele temperaturã-umezealã (ITU) va depãși pe arii extinse pragul de 80 de unitãți. În plus, dupã-amiaza va fi caniculã, în Oltenia, Muntenia, zona continentalã a Dobrogei, cea mai mare parte a Moldovei și pe arii restrânse în Transilvania. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 și 37 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 15 și 25 de grade, ușor mai scãzute în depresiuni. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, mai ales dupã-amiaza și la începutul nopții, local la munte, în regiunile vestice, nordice și centrale și doar izolat în restul teritoriului. Punctiform se vor aduna cantitãți importante de apã și va cãdea grindinã.

In Bucuresti, vremea va fi în continuare cãlduroasã, canicularã dupã-amiaza. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 36…37 de grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 20 de grade.
output_D85JjQ Prognoza-meteo-Romania-22-Iunie-2016

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply