Prognoza meteo Romania 22 Iunie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 22 Iunie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Miercuri
Vremea se va menține cãlduroasã, iar indicele temperaturã-umezealã (ITU) va depãși pragul critic de 80 de unitãți în cea mai mare parte a țãrii. Dupã-amiazã va fi caniculã în Oltenia, Muntenia, zona continentalã a Dobrogei, cea mai mare parte a Moldovei și local în Transilvania. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 și 37 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 15 și 25 de grade, ușor mai scãzute în depresiuni. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, în special dupã-amiaza și la începutul nopții, în zonele de deal și de munte și pe arii mai restrânse în restul teritoriului. Punctiform se vor aduna cantitãți importante de apã și va cãdea grindinã.

Prognoza meteo Bucuresti 22 Iunie 2016Prognoza-meteo-Romania-22-Iunie-2016

 

Miercuri
Vremea va fi în continuare cãlduroasã, canicularã dupã orele prânzului, când și disconfortul termic va fi accentuat, indicele temperaturã-umezealã depãșind pragul critic de 80. Cerul va fi variabil, dar cu precãdere în orele serii nu este exclusã apariția de fenomene asociate instabilitãtii atmosferice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 36…37 de grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 21 de grade.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza-meteo-Romania-22-Iunie-2016-ziua Temperaturi-astazi-11
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-22-Iunie-2016-noaptea Temperaturi-maine-dimineata-11

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi-16
Precipitatii mainePrecipitatii-Romania
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply