Prognoza meteo Romania 23 Iunie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 23 Iunie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Joi
Vremea va fi cãlduroasã, canicularã în sud și sud-est și pe arii mai restrânse în restul teritoriului. Indicele temperaturã-umezealã (ITU) va depãși pragul critic de 80, îndeosebi la câmpie. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 și 36 de grade, iar cele minime vor caracteriza o noapte tropicalã în zonele joase de relief și se vor situa între 14 și 24 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate mai ales dupã-amiaza și la începutul nopții, când local, în zonele montane și submontane, în nord-estul și centrul țãrii și izolat în rest vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, posibil cu aspect de vijelie. Punctiform, ploile vor avea și caracter torențial și vor fi cãderi de grindinã.

Prognoza meteo Bucuresti 23 Iunie 2016Prognoza-meteo-Romania-23-Iunie-2016

 

Joi
Vremea va fi în continuare canicularã, iar disconfortul termic accentuat, indicele temperaturã-umezealã, urmãnd sã atingã și sã depãșeascã pragul critic de 80. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 35 de grade, iar minima va fi de 20…22 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri seara și la începutul nopții, dar probabilitatea pentru fenomene specifice instabilitãții atmosferice va fi redusã. Vântul va sufla slab și moderat.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza-meteo-Romania-23-Iunie-2016-ziua Temperaturi-astazi-12
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-23-Iunie-2016-noaptea Temperaturi-maine-dimineata-12

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi-17
Precipitatii mainePrecipitatii-maine-15
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply